Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Gebakken Mini Gnocchi recept met babyspinazie
Mini Gnocchi con pomodorini e spinaci
Klaar voor een snelle Italiaanse maaltijd, met veel natuurlijke ingrediënten en boordevol vitaminen? Varieer dan in jouw weekmenu met dit recept voor een simpele gnocchi, met Sugocasa Verdure, babyspinazie en kerstomaatjes. We bakken de Mini Gnocchi voor een heerlijk knapperige bite. De Sugocasa Verdure bestaat uit enkel 100% ingrediënten, waaronder gegrilde rode en gele paprika’s en gegrilde courgette, en geeft een subtiel rokerige smaak aan het gerecht. Maak het af met Parmezaanse kaas snippers en je geniet van deze smaakvolle gnocchi variatie! Ook heel lekker met gebakken rundersaucijs.
Ingrediënten
-
500 g Mini Gnocchi di Patate
Grand’Italia Mini Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 85% aardappel en 13% bloem. Daarmee zijn deze kleine Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.
Bekijk product350 g Sugocasa VerdureSugocasa Verdure dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De gegrilde paprika en courgette geven deze basis tomatensaus een extra touch en rokerige smaak.
Bekijk product250 g 250g kerstomaatjes (gehalveerd)50 g babyspinazie50 g Parmezaanse kaas (geraspt)OlijfolieDirect in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de Mini Gnocchi voor in max. 1 minuut. Giet af en bak de Mini Gnocchi in de olijfolie krokant in ca. 10-12 minuten.
- Verwarm de Sugocasa Verdure met de kerstomaatjes in een pan. Voeg de babyspinazie toe en laat slinken.
- Schep de pastasaus door de gebakken Mini Gnocchi en bestrooi met de Parmezaanse kaas snippers om het helemaal af te maken.
Tip van ons!
Ook heel lekker met gebakken rundersaucijs.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.