Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Recept Gebakken Mini Gnocchi met Pesto Rosso Grand'Italia

Gebakken Mini Gnocchi met rode pesto

Mini Gnocchi al Pesto Rosso

Makkelijk
818 kcal
Lactosevrij

Ontdek Italiaanse variatie met dit heerlijke recept voor Mini Gnocchi met rode pesto. Breng met dit recept een stukje Italiaans gevoel bij jouw aan tafel. De kleine zachte aardappelkussentjes zijn een Italiaanse klassieker, die wij graag als smaakvol alternatief voor pasta gebruiken. Nog lekkerder als je de Mini Gnocchi bakt, voor een krokante bite. De Pesto Rosso, een variant klassieke pesto, is gemaakt van zongedroogde tomaten, Italiaanse kazen en smaakvolle basilicum, en combineert heerlijk met de gnocchi en de courgette. Een perfecte moderne combinatie van smaken, voor een gezellig familiediner of een speciale gelegenheid.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 500 g Mini Gnocchi di Patate
    Product Mini Gnocchi di Patate Grand'Italia

    Grand’Italia Mini Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 85% aardappel en 13% bloem. Daarmee zijn deze kleine Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.

    Bekijk product
  • 90 g Rode pesto
    Product Pesto Rosso Grand'Italia

    Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.

    Bekijk product
  • 180 g Zongedroogde tomaten
    Product Pomodori Secchi Grand'Italia

    Pomodori secchi zijn zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.

    Bekijk product
  • 100 g kipfilet (in blokjes)
  • 1 grote courgette (in blokjes)
  • Rucola

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 818
  • Eiwitten: 27,4g
  • Koolhydraten: 65,7g
  • Vetten: 48,3g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de Mini Gnocchi ca. 1 minuut voor en giet af. Bak ze vervolgens in 10-12 minuten krokant in een beetje olijfolie.
  2. Bak de kipblokjes goudbruin in een scheut olijfolie. Voeg de courgette en zongedroogde tomaten toe en bak nog 3 minuten mee. Roer de Pesto Rosso erdoor.
  3. Meng de Mini Gnocchi door de pestosaus en garneer met rucola.
Buon appetito!

Tip van ons!

Voor een vegetarische variant op deze gebakken gnocchi met rode pesto kun je de kipblokjes vervangen door aubergine.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten