Ontdek de geheimen van de lekkerste pastamaaltijden, met onze kooktips rechtstreeks uit de Italiaanse keuken. Of je nu beginnend kok bent, ervaren chef of een hardwerkende ouder die aan het einde van de dag een lekkere maaltijd voor het gezin op tafel wil zetten. We helpen je om makkelijk en in ‘un attimo’ (een handomdraai) een lekkere pasta op tafel te toveren. Leer hoe je de perfecte ‘al dente’ pasta kook, welke pasta je het beste kunt combineren met een bolognese- of carbonara pastasaus en hoe je dat potje pesto langer kunt bewaren. Zo breng jij de smaak van Italië naar je eigen keuken. Buon appetito!
In Italië kiezen ze bij hun favoriete soort pasta heel specifiek voor...
Wie aan typisch Italiaans eten denkt, denkt daarbij gelijk aan de smaak...
We helpen je graag om een stukje Italië bij jou thuis aan...
Wordt je pasta nooit zo lekker al dente als je hoopt? En...
Perfect al dente en dat zonder dat de spaghetti aan elkaar blijft...
Voor het maken van de perfecte pastmaaltijd is het belangrijk te begrijpen...
Pasta koken lijkt eenvoudig, maar er zijn tips om pasta nog lekkerder...
Wat doe je als je teveel pasta hebt gekookt? Niet weggooien natuurlijk!...
Voeding voor sportievelingen moet je niet onderschatten. We vertellen je precies waarom...
We geven je graag wat tips voor het balanceren van een eenvoudige...
Pastasaus langer bewaren, zodat je er langer van kunt genieten? Pasta warmhouden...
Met een smaakvolle lasagne kun je heerlijk variëren. De klassieke Italiaanse ovenschotel...
Er is een makkelijke manier om nog langer van je geopende potje...
Wist je dat je voor een koude pastasalade de gekookte pasta anders...