Ingrediënten
-
Tortellini ai Formaggi is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Italiaanse kaas en ricotta.
-
Grand'Italia Carbonara pastasaus is een heerlijke romige pastasaus met Pancetta en Italiaanse kazen.
-
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
760kcal
-
Koolhydraten
70,8g
-
Eiwitten
24,3g
-
Vetten
41,1g
-
Vezels
5g
Bereidingswijze Tortellini alla Carbonara
-
Stap 1
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 13-15 minuten.
-
Stap 2
Bak de pancetta heerlijk krokant, zonder olie of boter. Daardoor krijgt de pancetta een heerlijk krokant jasje. Snijd ondertussen de courgette in blokjes en de champignons in kwarten.
-
Stap 3
Haal de pancetta uit de pan en leg deze even apart. Bak vervolgens in dezelfde pan de courgette en de champignons.
-
Stap 4
Voeg de Grand'Italia Carbonara pastasaus toe en verwarm nog ca. 3 minuten op laag vuur mee.
-
Stap 5
Meng de pasta met de saus, garneer met de pancetta en serveer!