Ingrediënten
-
-
-
Linguine all'Uovo is een heerlijk romige dunne platte sliertpasta, gemaakt van 100% kwaliteitsgraan en vrije uitloopeieren.
-
Pesto alla Genovese is een heerlijke smaakmaker naar traditioneel Italiaans recept, gemaakt van verse basilicum (van duurzame landbouw).
Voedingswaarden
-
Energie
630kcal
-
Koolhydraten
85g
-
Eiwitten
17g
-
Vetten
23g
Bereidingswijze Linguine alla Genovese
-
Stap 1
Schil 2 vastkokende aardappelen en snijd ze in plakjes. Maak 200 g sperziebonen schoon. Breng de aardappelen aan de kook en voeg na 5 min. de sperziebonen toe. Kook nog ca. 5 minuten tot de aardappelen en sperziebonen gaar zijn. Laat uitlekken in een vergiet.
-
Stap 2
Breng intussen een pan met water aan de kook en bereid 400 g Linguine all'Uovo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een beetje kookvocht.
-
Stap 3
Schep 185 g Pesto alla Genovese in een grote schaal en roer er 3 tot 4 el van het pastakookvocht door.
-
Stap 4
Schep de linguine, aardappelen en sperziebonen door de pesto. Garneer eventueel met basilicum