Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta Tortellini ovenschotel met pesto
Pasta Tortellini al Forno con pesto
Wat eet je bij gevulde tortellini? Wij stellen deze heerlijke tortellini ovenschotel voor, gemaakt met Tortellini Ricotta Spinazie (of op z’n Italiaans ‘agli Ricotta e Spinaci’) en de smaakvolle Pesto alla Genovese. De ricotta-pesto saus zorgt ervoor dat het tortellini recept een heerlijk smeuïg en romig geheel vormt. Schuif tortellini met de plakjes mozzarella nog even in de oven en de kaas smelt er perfect overheen.
Ingrediënten
-
400 g Tortellini met spinazie en ricotta
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini agli Spinaci e Ricotta zijn gevuld met spinazie en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product180 g Pesto alla GenovesePesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.
Bekijk product200 g ricotta1 courgette (in blokjes)250 g cherrytomaten (gehalveerd)1 bol mozzarella (in plakken)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens kokenHeeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.