Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Gebakken gnocchi met Piccante saus, paprika en courgette Grand'Italia

Gebakken gnocchi met Piccante saus, paprika en courgette

Gnocchi al forno con salsa Piccante, peperoni e zucchine

Makkelijk
20 min
Vegetarisch

Geen zin om uren in de keuken te staan? Dit smaakvolle recept met Gnocchi di Patate zet je super snel en gemakkelijk op tafel. Door de Piccante pastasaus krijgt het gerecht iets meer pit!

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 500 g Gnocchi di Patate
    Product Gnocchi di Patate Grand'Italia

    Grand’Italia Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Daarmee zijn deze Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.

    Bekijk product
  • 200 g Pastasaus Piccante
    Product pastasaus Piccante Grand'Italia

    Onze Piccante pastasaus wordt gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten*, waaronder tomaat, rode paprika, selderij en chilipeper voor de pit.

    Bekijk product
  • 1 gele paprika (in blokjes)
  • 0.5 courgette (in blokjes)
  • 100 g cherrytomaten
  • Parmezaanse kaas (snippers)
  • Rucola
  • Olijfolie

Direct in je mandje bij:

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de gnocchi voor ca. 2 minuten lichtjes voor en giet direct af. Bak de gnocchi vervolgens voor ca. 12 minuten heerlijk krokant in een beetje olijfolie.
  2. Bak de blokjes paprika en courgette voor ca. 3 minuten. Voeg de cherrytomaten en Piccante pastasaus toe en verwarm voor ca. 4 minuten op laag vuur.
  3. Haal de pan van het vuur en roer de gebakken gnocchi erdoor.
  4. Bestrooi de gnocchi met Parmezaanse kaas en garneer met rucola.
Buon appetito!

Tip van ons!

Vind je rucola te groot of onhandig om te eten? Als je de rucolablaadjes in kleinere stukken scheurt dan wordt de portie grootte iets kleiner en het gerecht makkelijker te eten!

Gebruik je liever Mini Gnocchi di Patate? Dat kan natuurlijk ook. Kook dan de Mini Gnocchi voor ca. 1 minuut lichtjes voor en giet direct af. Bak vervolgens de Mini Gnocchi voor ca. 10-12 minuten heerlijk goudbruin en krokant in een beetje olijfolie.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten