Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Volkoren penne met groenten
Penne integrali con verdure
Makkelijk te bereiden èn vol goede voedingsstoffen, zoals de vezels in de Penne Volkoren en de 100% natuurlijke ingrediënten in de Basilico pastasaus. Dit vegetarische pasta gerecht zit ook nog eens vol heerlijke groenten voor de extra vitaminen.
Ingrediënten
-
400 g Penne Volkoren
We gebruiken de hele graankorrel voor volkoren pasta, waardoor de voedzame vezels behouden blijven. Penne Volkoren heeft daardoor een donkerdere kleur, een grove structuur en een stevige ‘al dente’ bite.
Bekijk product400 g Pastasaus BasilicoDeze pastasaus dankt deze klassieke smaak aan de 100% natuurlijke ingrediënten*; zongerijpte tomaten en het Italiaanse koningskruid basilicum.
Bekijk product1 rode paprika1 aubergine (in blokjes)1 courgette (in blokjes)Verse basilicum (fijngesneden)Olijfolie100 g Pecorino Romano (geraspt)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 225°C. Leg de paprika in een ovenschaal, besprenkel met een beetje olijfolie en grill in de oven tot ze zwart beginnen te blakeren. Laat afkoelen, ontvel en snijd in stukjes.
- Kook de volkoren penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verhit een flinke scheut olijfolie in de pan en gaar de aubergine en de courgette. Voeg de saus toe en laat 10 minuten pruttelen.
- Giet de pasta af en meng deze met de gegrilde paprika en de fijngesneden basilicumblaadjes door de saus. Garneer met geraspte Pecorino Romano.
Tip van ons!
Op zoek naar nog meer van dit soort heerlijke vegetarische recepten? Of naar recepten die je zelf veganistisch zou kunnen maken? In ons receptenoverzicht kun je filteren op ‘vegetarisch’ of ‘vegan’.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.