Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tortellini Carbonara
Tortellini alla Carbonara
Vertrouwd gerecht met een twist? Wij hebben deze rijke carbonara pastasaus gecombineerd met onze Tortellini ai Formaggi, voor een heerlijke tortellini carbonara. De romige smaak van de carbonara pastasaus wordt gecomplimenteerd door de lekkere Italiaanse kazen in de tortellini.
Ingrediënten
-
400 g Tortellini met kaas
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini ai Formaggi zijn gevuld met kaas en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product400 g Pastasaus CarbonaraDeze kant-en-klare carbonara saus dankt de heerlijke romige en rokerige smaak aan de Pancetta, Italiaanse kazen (Grana Padano DOP en Pecorino Romano DOP) en zwarte peper.
Bekijk product80 g Pancetta1 courgette (in blokjes)250 g kastanjechampignons (in kwarten)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 760
- Eiwitten: 24,3g
- Koolhydraten: 70,8g
- Vetten: 41,1g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 14 minuten.
- Bak de pancetta heerlijk krokant, zonder olie of boter. Daardoor krijgt de pancetta een heerlijk krokant jasje.
- Haal de pancetta uit de pan en leg deze even apart. Bak vervolgens in dezelfde pan de courgette en de champignons.
- Voeg de Carbonara pastasaus toe en verwarm nog ca. 3 minuten op laag vuur mee.
- Meng de pasta met de saus en garneer met de pancetta!
Tip van ons!
Liever een keer een andere variant tortellini proberen in dit gerecht? Je kunt het recept natuurlijk ook maken met de Grand’Italia Tortellini al Gusto Carne of met de Tortellini Agli Spinaci e Ricotta. De verschillende varianten geven allemaal een andere touch aan het gerecht.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.