Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Ravioli met paddenstoelensaus Grand'Italia

Ravioli met paddenstoelensaus

Ravioli al Tartufo con Funghi Porcini

Makkelijk
25 min
Vegetarisch

Ravioleuse! Dat klinkt als het meest smakelijke raviolirecept dat je ooit hebt gegeten! Ja, dat is in dit geval ook wel zo. Maar eigenlijk betekent ravioleuse iets heel anders. Het verwijst naar de eerste ambachtelijke ravioli-maaksters. Wij combineren in dit recept voor ravioli met paddenstoelensaus deze gevulde pastakussentjes Ravioli al Tartufo met heerlijke smaakvolle en romige Funghi Porcini pastasaus en maken het af met crunchy hazelnoten!

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 200 g Ravioli met truffel
    Product Ravioli al Tartufo Grand'Italia

    strong>Wat is ravioli? Ravioli zijn pasta kussentjes, met een smaakvolle vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Ravioli al Tartufo zijn gevuld met ricotta, kaas en zomertruffel.

    Bekijk product
  • 200 g Pastasaus Funghi Porcini
    Product pastasaus Funghi Porcini Grand'Italia

    Deze pastasaus dankt de romige smaak aan de basis van melkroom, de smaakvolle Italiaanse kaas Grana Padano DOP en de Italiaanse Funghi Porcini paddenstoelen.

    Bekijk product
  • 0.5 ui (gesneden)
  • 0.5 teen knoflook (in dunne plakjes)
  • 150 g gemengde paddenstoelen (in dunne plakjes)
  • 50 g hazelnoten (gehakt)
  • peterselie (fijngesneden)
  • olijfolie

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 703
  • Eiwitten: 22
  • Koolhydraten: 57,1 g
  • Vetten: 42,6 g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende ca. 14 minuten.
  2. Bak de gemengde paddenstoelen in een beetje olijfolie.
  3. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze mee tot ze glazig zijn.
  4. Roer de Funghi Porcini pastasaus door de paddenstoelen, knoflook en ui.
  5. Giet de ravioli af en meng deze voorzichtig met de saus.
  6. Maak de bordjes af en garneer met hazelnoten en peterselie.
Buon appetito!

Tip van ons!

Voor een extra bite en krokante toevoeging kun je wat pancetta opbakken en deze als garnering over het gerecht strooien.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten