Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta rode pesto met courgette en zongedroogde tomaatjes
Pasta Pesto Rosso con zucchine e Pomodori Secchi
Makkelijk
20 min
Vegetarisch
Deze pasta rode pesto is het perfecte recept voor jou als je gek bent op zongedroogde tomaatjes. De Fusilli houdt de Pesto Rosso perfect vast door de gedraaide vorm en de zongedroogde tomaatjes versterken de smaak van de pesto in dit gerecht.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Fusilli
Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die wordt vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.
Bekijk product180 g Rode pestoPesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk product2 kleine courgettes (in schuine stukjes)3 bosuien (in ringetjes)200 g Zongedroogde tomatenPomodori secchi zijn zongedroogde tomaten, in zonnebloemolie met wijnazijn, peterselie, knoflook en chilipeper.
Bekijk productolijfolieParmezaanse kaas (geraspt)peper en zout (naar smaak)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Bak de bosui en courgette ongeveer 5 minuten in de olijfolie zachtjes aan.
- Giet de pasta af. Roer de Pesto Rosso erdoor en voeg de Parmezaanse kaas toe.
- Meng de courgette, bosui en de zongedroogde tomaatjes erdoor.
- Breng eventueel nog extra op smaak met peper en zout.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.