Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Italiaanse tomatensoep met Mini Conchiglie
Zuppa di pomodoro con pasta
Deze rijkgevulde Italiaanse tomatensoep bevat lekker veel groenten en heeft een stevige bite door de Mini Conchiglie. Met soep kun je alle kanten op. Gebruik Sugocasa als basis en varieer met de ingrediënten, zo heb je steeds weer een andere soep. Een soep als deze leent zich uitstekend voor het verwerken van de restjes van de vorige dag. Een perfecte no waste-soep, dus!
Ingrediënten
-
400 g Mini Conchiglie
Bij Grand’Italia maken we de Mini Conchiglie Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.
Bekijk product400 g Sugocasa TradizionaleSugocasa Tradizionale dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de tomatensaus verwerkt zijn.
Bekijk product1 rode ui (in blokjes)1 wortel (in blokjes)3 rode paprika's (in blokjes)2 stengels bleekselderij (in stukjes)750 ml groentebouillonolijfolieDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 434
- Eiwitten: 16,5 g
- Koolhydraten: 82,4 g
- Vetten: 2,8 g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Fruit de ui in 1 in een scheut olijfolie voor ca. 1 minuut. Voeg vervolgens de blokjes wortel en stukjes bleekselderij toe.
- Doe de paprika blokjes, Sugocasa en groentebouillon erbij.
- Voeg de Mini Conchiglie toe een laat het geheel ca. 8 minuten zachtjes koken.
- Verdeel de soep over de borden.
Tip van ons!
Ben je wel fan van een beetje spice? Voeg fijngesneden rode peper toe om de soep wat pittiger te maken.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.