Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Farfalle met pesto zalm en courgette Grand'Italia

Farfalle al pesto met zalm en courgette

Farfalle al pesto cremoso con salmone e zucchine

Makkelijk
20 min
Notenvrij

Ga voor deze farfalle al pesto met zalm en courgette, want de combinatie zalm pesto is echt heerlijk. Dit recept met farfalle pasta zet je snel en gemakkelijk op tafel voor een doordeweekse avond, maar kan natuurlijk ook super goed in het weekend!

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Farfalle
    Product Farfalle Grand'Italia

    Bij Grand’Italia maken we de Farfalle Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die wordt vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.

    Bekijk product
  • 180 g Romige Pesto alla Genovese
    Product Romige Pesto alla Genovese Grand'Italia

    Grand’Italia Romige Pesto alla Genovese heeft de herkenbare smaak van gewone groene pesto, door de verse Italiaanse basilicum en Italiaanse kaas (Grana Padano DOP), maar met extra romig- en smeuïgheid. Zo hoef jij niets extra’s toe te voegen en is de pestosaus direct te gebruiken.

    Bekijk product
  • 300 g zalmsnippers
  • 1 courgette (in stukjes)
  • verse basilicum
  • olijfolie
  • 100 g Parmezaanse kaas (geraspt)

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 857
  • Eiwitten: 44,5 g
  • Koolhydraten: 76 g
  • Vetten: 40,8 g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 12 minuten, voor een 'al dente' bite.
  2. Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hierin de in stukjes gesneden courgette.
  3. Giet de pasta af en meng deze met de gebakken courgette, de Romige Pesto alla Genovese en zalmsnippers.
  4. Garneer met de verse basilicum en Parmezaanse kaas.
Buon appetito!

Tip van ons!

Een andere gerecht met de combinatie zalm pesto proberen? Vervang de Romige Pesto alla Genovese eens door onze klassieke Pesto alla Genovese of door onze Pesto Rosso. De Pesto alla Genovese heeft die authentieke smaak van een klassieke pesto, waar de Pesto Rosso juist weer die krachtige smaak van zongedroogde tomaat heeft!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten