Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pastasalade met avocado en romige groene pesto
Insalata di pasta con avocado e pesto verde cremoso
Trakteer jezelf op een heerlijke pastasalade met avocado en romige groene pesto! Deze romige pasta pesto salade is een gezondere versie door de volkoren pasta en de combinatie met zachte avocado. De gebakken Parmaham geeft het gerecht een hartige crunch. Dit pastasalade gerecht is ideaal voor een lichte lunch of diner.
Ingrediënten
-
300 g Mini Penne Volkoren
We gebruiken de hele graankorrel voor volkoren pasta, waardoor de voedzame vezels behouden blijven. Mini Penne Volkoren heeft daardoor een donkerdere kleur, een grove structuur en een stevige ‘al dente’ bite.
Bekijk product180 g Romige Pesto alla GenoveseGrand’Italia Romige Pesto alla Genovese heeft de herkenbare smaak van gewone groene pesto, door de verse Italiaanse basilicum en Italiaanse kaas (Grana Padano DOP), maar met extra romig- en smeuïgheid. Zo hoef jij niets extra’s toe te voegen en is de pestosaus direct te gebruiken.
Bekijk product1 rode paprika (in stukjes)200 g Parmaham (in reepjes)2 avocado's (geschild en in stukjes)200 g rucolaHandje verse basilicumDirect in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 140°C en leg de reepjes Parmaham en stukjes paprika op een bakplaat met bakpapier. Bak deze in 20 minuten krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 5 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Giet de pasta af en schep de romige pesto door de pasta
- Schep de avocado en rucola door de pasta, en serveer deze pastasalade op vrolijk gekleurde bordjes.
- Garneer met de krokante Parmaham, gegrilde paprika en de verse basilicum.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.