Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pastasalade met gegrilde groenten
Insalata di pasta con verdure grigliate
Wanneer je zin hebt in een flinke dosis groente, is deze goed gevulde pastasalade met gegrilde groenten een prima keuze! Met o.a. gegrilde paprika en cherrytomaten, geroosterde walnoten en frisse spinazie kun je van deze pastasalade blijven opscheppen.
Ingrediënten
-
400 g Penne Tricolore
Bij Grand’Italia maken we de Penne Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden gemaakt van kwaliteitsgraan dat we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen. Spinazie en tomaat geven de vormpjes de vrolijke kleuren.
Bekijk product180 g Rode pestoPesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk product500 g cherrytomaten1 gele paprika (in reepjes)200 g verse spinazie100 g walnoten (gehakt)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op grillstand.
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 11 minuten, voor een 'al dente' bite. Giet de pasta af en spoel koud.
- Grill de paprikareepjes en cherrytomaten in een ovenschaal in de oven. Rooster ondertussen de walnoten in een koekenpan tot ze goudbruin zijn.
- Meng de pasta met de Pesto Rosso, voeg de verse spinazie en gegrilde groenten toe. Meng alles voorzichtig door elkaar.
- Verdeel de pasta over borden en garneer met de knapperige (stukjes) walnoten.
Tip van ons!
Deze pastasalade is extra lekker met verse basilicum. Pluk wat basilicum van het plantje en strooi deze als garnering over het gerecht. Een heerlijke finishing touch!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.