Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Pastasalade met zalm Grand'Italia

Pastasalade met zalm

Insalata di pasta con salmone

Makkelijk
15 min
Eiwitrijk

De zon op je bord! Deze pastasalade met gerookte zalm en rucola is een kleurrijke en smaakvolle maaltijd, gemaakt met fusilli tricolore voor een extra vrolijk effect. Deze heerlijke koude pastasalade combineert de rijke smaak van gerookte zalm met de crunch van de aspergetips. Delizisio!

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 100 g Fusilli Tricolore
    Product Fusilli Tricolori Grand'Italia

    Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij Grand’Italia maken we de Penne Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden gemaakt van kwaliteitsgraan dat we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen. Spinazie en tomaat geven de vormpjes de vrolijke kleuren.

    Bekijk product
  • 50 g gerookte zalm (in stukjes)
  • 50 g groene aspergetips
  • 25 g rucola
  • 1 bol mozzerella (gescheurd)
  • olijfolie
  • 1 citroen (schil geraspt en sap geperst)

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 682
  • Eiwitten: 37,7 g
  • Koolhydraten: 80 g
  • Vetten: 34,6 g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de fusilli, volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 6 minuten, voor een 'al dente' bite.
  2. Snijd 1 cm van de aspergetips en gooi weg. Verhit een grillpan en gril de aspergetips voor ongeveer 3 minuten aan beide kanten.
  3. Giet de fusilli af. Meng de fusilli met de olijfolie en de citroenrasp. Voeg vervolgens de aspergetips, gerookte zalm, mozzarella en rucola toe en meng.
  4. Garneer met citroensap.
Buon appetito!

Tip van ons!

Extra lekker met een beetje verse basilicum om het af te maken! Vervang ook de mozzarella eens voor geitenkaas, voor een extra verrassende smaak.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten