Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Tortellini met kaas
Tortellini ai formaggi
Tortellini Formaggio is een heerlijk en veelzijdig gerecht, perfect voor liefhebbers van pasta gevuld met kaas. Dit tortellini ai formaggi recept combineert de rijke smaak van Italiaanse kaas en ricotta met de zachte textuur van tortellini in een heerlijke tomatensaus. Maak de saus zelf met Sugocasa Aglio! De perfecte basissaus voor jouw huisgemaakte tomatensaus. Pasta formaggio, delisiozo!
Ingrediënten
-
400 g Tortellini met kaas
Tortellini zijn kleine pastaringetjes met een lekkere vulling. Het pastadeeg wordt gemaakt van kwaliteitsgraan en eieren voor een volle smaak. Deze Tortellini ai Formaggi zijn gevuld met kaas en ricotta en zijn heerlijk in hun eenvoud.
Bekijk product400 g Sugocasa AglioSugocasa Aglio dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De knoflook geeft deze basis tomatensaus een extra smaakvolle touch.
Bekijk productolijfolieverse basilicum (fijngesneden)peterselie (fijngehakt)100 g Parmezaanse kaas (geraspt)Direct in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 555
- Eiwitten: 25 g
- Koolhydraten: 64 g
- Vetten: 21 g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 14 minuten.
- Verwarm de Sugocasa op laag vuur en laat zachtjes pruttelen. Voeg de basilicum en peterselie toe.
- Giet de tortellini voorzichtig af.
- Schep de pasta door de Sugocasa en garneer met geraspte Parmezaanse kaas.
Tip van ons!
Op zoek naar meer pit? Voeg dan naast de basilicum en peterselie ook wat chilivlokken toe aan de tomatensaus.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.