Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pittige fusilli pasta met salami
Fusilli piccanti con salame
Behoefte aan wat pit? Probeer dan eens dit recept voor Fusilli Tricolori met salami en tomaat. De hartige salami en lichtpittige Sugocasa Piccante zorgen voor een ware smaakexplosie, terwijl de tricolore fusilli pasta een kleurrijke en feestelijke touch aan het gerecht geeft. Of je nu op zoek bent naar een snelle doordeweekse maaltijd of indruk wilt maken op gasten die van pit houden, dit pasta recept met salami is altijd de juiste keuze.
Ingrediënten
-
400 g Fusilli Tricolore
Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij Grand’Italia maken we de Penne Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden gemaakt van kwaliteitsgraan dat we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen. Spinazie en tomaat geven de vormpjes de vrolijke kleuren.
Bekijk product400 g Sugocasa PiccanteSugocasa Piccante dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De chilipeper geeft deze basis tomatensaus lekker wat extra pit.
Bekijk product236 g salami (in plakjes)2 tenen knoflkook (fijngesneden)1 rode peper (zaadlijsten verwijderd en in ringen gesneden)olijfolie200 g cherrytomaten52 g Parmezaanse kaas (geraspt)handje rucolaDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 716
- Eiwitten: 28,1 g
- Koolhydraten: 87,8 g
- Vetten: 26,6 g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 6 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Fruit de ui, knoflook en peper in een scheut olijfolie.
- Voeg de plakken salami toe en bak deze mee.
- Voeg de Sugocasa Piccante toe en laat het geheel even samen pruttelen.
- Giet de pasta af en schep deze door de saus.
- Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de gehalveerde cherrytomaten, geraspte Parmezaanse kaas en rucola.
Tip van ons!
Voor een vegetarische pittige pasta vervang je de salami door geroosterde paprika of courgette. Voeg voor extra smaak nog een handje geroosterde pijnboompitten toe!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.