Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept gnocchi met kruidenkaas Grand'Italia

Gnocchi met spinazie en kruidenkaas

Gnocchi con spinaci e crema di formaggio alle erbe

Makkelijk
20 min
Vegetarisch

Ontdek dit heerlijk romige gnocchi recept, gemaakt met verse spinazie en smaakvolle Boursin kruidenroomkaas. De zongedroogde tomaten geven deze gnocchi met spinazie een zoet (licht zurige) tegenhanger. En de paar eetlepels Pesto Rosso verrijkt deze smaken met een heerlijke Mediteraanse twist. Dit gnocchi recept zet je super makkelijk en snel op tafel, en is daarmee het perfecte gerecht voor een drukke doordeweekse avond of een gezellige avond in het weekend.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 250 g Gnocchi di Patate
    Product Gnocchi di Patate Grand'Italia

    Grand’Italia Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 80% aardappel en 18% bloem. Daarmee zijn deze Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.

    Bekijk product
  • 75 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
  • 1 ui
  • 75 g Pomodori secchi
  • 75 g verse spinazie
  • peper en zout (naar smaak)
  • 1 el Rode pesto
    Product Pesto Rosso Grand'Italia

    Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.

    Bekijk product
  • olijfolie

Direct in je mandje bij:

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Breng een pan water aan de kook en voeg een beetje zout toe. Voeg de gnocchi toe aan het kokende water en kook deze voor ca. 1,5 minuut licht voor. Giet de gnocchi af.
  2. Verwarm een hapjespan met een scheutje olijfolie. Doe de gnocchi in de pan, samen met de Boursin kruidenkaas en zongedroogde tomaten. Zo wordt de gnocchi licht krokant gebakken en de Boursin omgetoverd tot een heerlijke romige saus.
  3. Voeg beetje bij beetje de verse spinazie toe en bak de blaadjes totdat deze zijn geslonken.
  4. Serveer de gebakken gnocchi in diepe borden als deze nog lekker warm is. Maak af met een paar el Pesto Rosso en geniet van deze heerlijke smaaksensatie!
Buon appetito!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten
Recept Spaghetti Carbonara Grand'Italia

Italiaanse recepten

Italië staat bekend om haar rijke culinaire erfgoed, waar elk gerecht...