Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Mini Conchiglie ovenschotel met paddenstoelen
Mini Conchiglie al forno con funghi
Makkelijk
De combinatie van champignons en oesterzwammen in dit gerecht maakt het een perfecte maaltijd voor de liefhebber van paddenstoelen. De knoflook en rode ui geeft de milde smaak van de Basilico pastasaus een heerlijke extra kik. Echt een recept voor iedereen die gek is op een creatieve ovenschotel.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
87 g Mini Conchiglie
Bij Grand’Italia maken we de Mini Conchiglie Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.
Bekijk product100 g Pastasaus BasilicoDeze pastasaus dankt deze klassieke smaak aan de 100% natuurlijke ingrediënten*; zongerijpte tomaten en het Italiaanse koningskruid basilicum.
Bekijk product1 rode ui (gesnipperd)1 teen knoflook (geperst)100 g champignons (in partjes)40 oesterzwammen (in reepjes)1 bol mozzerellaDirect in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Kook de mini conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 8 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en fruit de rode ui samen met de knoflook, de champignons en de oesterzwammen.
- Roerbak 8 minuten op middelhoog vuur. Voeg dan de pastasaus toe en haal de pan van het vuur.
- Meng de pasta met de saus en doe alles in een ingevette ovenschaal. Scheur de mozzarella en verdeel over de ovenschaal.
- Bak 15 minuten af in de oven.
Tip van ons!
Extra lekker met verse basilicum en kappertjes!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.