Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pastasalade kip Pesto Rosso
Insalata di pasta con Pesto Rosso e Pollo
Heerlijke voedzame pastasalade met kip maken? Probeer eens met Fusilli Tricolori. Deze pasta biedt een goede bron van vezels en mengt perfect met de verse ingrediënten. Lekker als hoofdmaaltijd of lunch. Liever lauwwarm serveren? Maak ‘m met gegrilde paprika!
Ingrediënten
-
300 g Fusilli Tricolore
Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij Grand’Italia maken we de Penne Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden gemaakt van kwaliteitsgraan dat we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen. Spinazie en tomaat geven de vormpjes de vrolijke kleuren.
Bekijk product180 g Rode pestoPesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk productOijfolie300 g kipfilet4 gele paprika's (in reepjes)300 g verse spinazie28 g pijnboompittenDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 559
- Eiwitten: 33,2g
- Koolhydraten: 55,1g
- Vetten: 20,9g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 10 minuten, voor een 'al dente' bite. Spoel af onder koud water.
- Bak de kipblokjes ca. 8 minuten in een scheutje olijfolie. Laat iets afkoelen.
- Meng de Pesto Rosso met de olijfolie om een heerlijke pesto saladedressing te maken.
- Maak de salade van de pasta, paprika, verse spinazie, kipfilet en pestodressing. Garneer met pijnboompitten.
Tip van ons!
Gril de paprika vooraf voor een lauwwarme maaltijdsalade. De spinazie kan wat groot zijn, dus serveer de pastasalade kip in een grote serveerschaal of mooie salade kom! Liever toch wat kleinere spinazie? Dat kan natuurlijk ook. Scheur hiervoor de spinazie in kleinere stukjes, zodat de pastasalade nog makkelijker te eten is, of gebruik baby spinazie in plaats van gewone spinazie.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.