Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Mini Gnocchi met burrata, pistache pesto en geroosterde puntpaprika Grand'Italia

Mini Gnocchi met burrata, pistache pesto en geroosterde puntpaprika

Mini Gnocchi con burrata, Pesto Pistacchi e peperoni

Makkelijk
20 min
Vegetarisch

Deze mini gnocchi met burrata is pure verwennerij! De krokante gnocchi wordt omhuld door een smaakvolle pistache pesto, die een nootachtige en volle smaak toevoegt. Gegrilde rode puntpaprika zorgt voor een subtiele zoetheid, terwijl knapperige pistachenoten een trendy crunch geven. De ster van het gerecht? Romige burrata die langzaam smelt over de warme gnocchi en alles samenbrengt tot een zijdezachte, smaakvolle creatie. Dit gerecht is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor je smaakpapillen. Laat je verrassen door de rijke, gebalanceerde smaken van deze gnocchi met puntpaprika, pesto en burrata!

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 500 g Mini Gnocchi di Patate
    Product Mini Gnocchi di Patate Grand'Italia

    Grand’Italia Mini Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 85% aardappel en 13% bloem. Daarmee zijn deze kleine Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.

    Bekijk product
  • 90 g Tomaat-pistache pesto
    Product Pesto Pomodori e Pistacchi Grand'Italia

    Pesto Pomodori e Pistacchi wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met onder meer zongedroogde tomaten en pistachenoten.

    Bekijk product
  • 1 g rode puntpaprika (in reepjes)
  • 1 bol burrata
  • 30 g pistachenoten
  • Olijfolie
  • Peper en zout (naar smaak)

Direct in je mandje bij:

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Breng een pan (met gezouten) water aan de kook. Kook de mini gnocchi 1-2 minuten en giet af.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de puntpaprika reepjes 3-4 minuten op middelhoog vuur tot ze zacht zijn, maar nog een lichte bite hebben.
  3. Voeg de voorgekookte mini gnocchi toe en bak nog 2-3 minuten mee op middelhoog vuur.
  4. Haal de pan van het vuur en voeg de Pesto Pomodori e Pistacchi toe. Meng alles goed door elkaar.
  5. Verdeel de mini gnocchi met puntpaprika over de borden. Scheur een burrata en beleg ieder bord met een halve bol van de burrata.
  6. Garneer met extra gehakte pistachenoten voor crunch en smaak.
Buon appetito!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten