Product pastasaus 4 Formaggi Grand'Italia

Pastasaus 4 Formaggi

Ontdek Grand’Italia 4 Formaggi pastasaus, een smaakvolle 4 kazen saus met als basis smaakvolle tomaten

Je verwacht het haast niet, maar deze heerlijke pastasaus dankt de hartige smaak aan de 4 regionale Italiaanse kazen die in de saus verwerkt zijn; Pecorino Romano DOP, Grana Padano DOP, Mascarpone en Gorgonzola.

  • Gemaakt van 4 regionale Italiaanse kazen
  • Geïnspireerd op Italiaanse receptuur – Ricetta Italiana
  • Direct klaar voor gebruik
  • Glutenvrij
Lees meer

Verkrijgbaar in

260g

Ingrediënten pastasaus 4 Formaggi

  • Water
  • Tomaten (21%)
  • Geconcentreerde tomaat (20%)
  • Wortel
  • Pecorino Romano DOP kaas (4%)
  • Zonnebloemolie
  • Ui
  • Mascarpone kaas (3%)
  • Grana Padano DOP kaas (2%) (met ei-protëine)
  • Basilicum
  • Palmolie
  • Gorgonzola kaas (1%)
  • Gemodificeerd maïszetmeel
  • Zout
  • Gistextract
  • Suiker
  • Lactose
  • Aroma's
  • Melkeiwit
  • Oregano
  • Zuurteregelaar: melkzuur
  • Knoflook
  • Rozemarijn
  • Tijm
  • Witte peper
  • Kan selderij bevatten.
  • GLUTENVRIJ

Voedingswaarden

per 100g
  • kJ 512
  • Kcal 123
  • Eiwitten 3,8g
  • Koolhydraten 7,5g
  • Waarvan suikers 4,6g
  • Vetten 8,4g
  • Waarvan verzadigde vetzuren 3,4g
  • Vezels 1,1g
  • Zout 1,4g

Bereidingswijze

4 Formaggi saus is eenvoudig te bereiden. Verwarm de saus al roerend op een laag pitje (niet koken). Voeg naar smaak eventueel wat verse groenten of proteïne (vlees of vis) toe. Schep de saus door de gekookte pasta en creëer zo snel een smaakvolle pastamaaltijd. Maak eventueel af met wat extra geraspte Italiaanse kaas naar keuze.

4 Formaggi pastasaus bewaren? Na opening nog ca. 3 dagen houdbaar in de koelkast. Invriezen van deze pastasaus raden we af, omdat de kwaliteit van de saus dan niet kan worden gewaarborgd.

Over pastasaus 4 Formaggi

Deze 4 formaggi saus kun je goed combineren met veel verschillende pastavormen. Doordat de 4 kazen naast een hartige smaak ook een romige twist aan de saus geven, is deze heel lekker in combinatie met all’Uovo pasta.

Hoe is Italiaanse quattro formaggi saus precies ontstaan? Dit is helaas niet exact gedocumenteerd, maar het gebruik van smaakvolle kazen is in de Italiaanse keuken niet meer weg te denken. Italië staat er niet voor niets om bekend dat er veel smaakvolle kazen vandaan komen. Het idee om deze kazen te combineren met een zoetere tomatensaus is over tijd vanzelf ontstaan. In de Grand’Italia 4 Formaggi pastasaus maken we daarom gebruik van vier regionale quattro formaggi kazen; Pecorino Romano DOP, Grana Padano DOP, Mascarpone en Gorgonzola.