Product Pesto Pomodori e Pistacchi Grand'Italia

Tomaat-pistache pesto

De Pesto Pomodori e Pistacchi is een Grand’Italia ‘pesto specialiteit’

Pesto Pomodori e Pistacchi wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met onder meer zongedroogde tomaten en pistachenoten.

  • Gemaakt met zongedroogde tomaten en pistachenoten
  • Ricetta Italiana – volgens Italiaans recept
  • Direct klaar voor gebruik
  • Glutenvrij
Lees meer

Verkrijgbaar in

90g

Ingrediënten Pesto Pomodori e Pistacchi

  • Zonnebloemolie
  • Tomatenpulp (30%)
  • Zongedroogde tomaten (7,9%)
  • Glucosestroop
  • Halfgedroogde tomaten (6,8%)
  • Aardappel
  • Zout
  • Weipoeder
  • Peterselie
  • Pistachenoten (1,0%)
  • Aardappelvezel
  • Knoflook
  • Concentraat van wortel en zwarte bes
  • Zuurteregelaar: citroenzuur
  • Kan ei en andere noten bevatten.
  • GLUTENVRIJ

Voedingswaarden

per 100g
  • kJ 1556
  • Kcal 376
  • Eiwitten 2,5g
  • Koolhydraten 16g
  • Waarvan suikers 9,8g
  • Vetten 33g
  • Waarvan verzadigde vetzuren 3,4g
  • Vezels 2,6g
  • Zout 2,9g

Bereidingswijze

Waar kun je Pesto Pomodori e Pistacchi het beste bij eten? Met deze variant op pesto kun je veel verschillende combinaties maken, denk aan een pasta pesto, maar ook aan dip voor toast of brood, als saladedressing of om vlees- of visgerechten mee op smaak te brengen. Deze pesto is direct klaar voor gebruik, dus hoeft niet verwarmd te worden. Roer het door de pasta heen of smeer het rijkelijk over toast, en geniet van de Italiaanse zon op je bord.

Koel en droog bewaren.

Hoe lang blijft een restant Pesto Pomodori e Pistacchi na het openen van het potje nog goed? Na opening nog ca. 5 dagen houdbaar in de koelkast, door er na gebruik een laagje olijfolie op te schenken. Voor gebruik goed doorroeren.

Over Pesto Pomodori e Pistacchi

Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. ‘Pesto’ is afgeleid van het Italiaanse ‘pestare’, dat stampen betekent. De Pesto Pomodori e Pistacchi is een Grand’Italia ‘pesto specialiteit’. De onmiskenbare smaak van zongedroogde tomaten in combinatie met de zoetheid van pistachenoten zorgen voor een goede mix van zoet en zout. Deze pesto is heerlijk in combinatie met gnocchi, zoals deze mini gnocchi met gegrilde paprika en burrata.

Recept Mini Gnocchi met burrata en pistache pesto Grand'Italia