Product Mini Gnocchi di Patate Grand'Italia

Mini Gnocchi di Patate

Geniet van heerlijke variatie uit de Italiaanse keuken met Grand’Italia Mini Gnocchi di Patate

Grand’Italia Mini Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 85% aardappel en 13% bloem. Daarmee zijn deze kleine Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.

  • Lichte, luchtige textuur
  • Volle aardapppelsmaak
  • Geproduceerd volgens Italiaans recept – Ricetta Italiana
  • In een handomdraai op tafel en ideaal voor een snelle gezinsmaaltijd
Lees meer

Verkrijgbaar in

500g

Ingrediënten Mini Gnocchi di Patate

  • Aardappelpuree (85%) (water, gedroogde aardappelvlokken)
  • Tarwemeel type "00" (13,2%)
  • Zout
  • Natuurlijke aroma's
  • Rijstmeel
  • Zuurteregelaar: melkzuur
  • Conserveermiddel: sorbinezuur
  • Kan soja en mosterd bevatten.

Voedingswaarden

per 100g
  • kJ 691
  • Kcal 163
  • Eiwitten 4,3g
  • Koolhydraten 35g
  • Waarvan suikers 0,3g
  • Vetten 0,4g
  • Waarvan verzadigde vetzuren 0,1g
  • Vezels 1,2g
  • Zout 0,94g

Bereidingswijze

Mini gnocchi bereiden

Gnocchi koken of bakken? Je kunt gnocchi op verschillende manieren bereiden. Voor een luchtige smaak kun je de gnocchi het beste koken. Liever een krokant laagje aan de buitenkant? Dan raden zouden we de mini gnocchi bakken. Mini Gnocchi di Patate leent zich daar nog beter voor!

  1. Breng 1 liter water per 100g mini gnocchi aan de kook. Voeg wat zout toe aan het water.
  2. Voeg de mini gnocchi toe aan het kokende water.
  3. Hoe lang mini gnocchi koken? Kook de gnocchi gedurende ca. 2 min. De kleine gnocchi zijn gaar als ze boven komen drijven.
  4. Giet de mini gnocchi af en meng met een heerlijke pastasaus, pesto of gewoon wat olijfolie. Serveer en geniet van een heerlijke Italiaanse maaltijd.

Voor het bakken van Mini Gnocchi di Patate raden we aan om ze eerst max. 1 min. licht voor te koken. Bak ze daarna in een koekenpan met een beetje olijfolie totdat ze aan de buitenkant heerlijk krokant zijn (ca. 12-15 min.).

Hoeveel gnocchi per persoon? De verpakking van 500g is geschikt voor 2-3 personen. 200g ongekookte mini gnocchi per persoon.

Mini Gnocchi receptinspiratie

Over Mini Gnocchi di Patate

De lichte, luchtige textuur en volle aardappelsmaak maak de Mini Gnocchi di Patate uniek en verrassend lekker! De Mini Gnocchi zijn nog makkelijker en sneller te bereiden. Door de vorm en iets absorberende structuur gaat mini gnocchi goed samen met veel verschillende pastasauzen, en lenen ze zich er perfect voor om te bakken voor een krokante buitenkant. Zo smaakt mini gnocchi heerlijk met boter en salie, of heel simpel met een beetje goede olijfolie en geraspte Parmezaanse kaas. Ook een verse tomatensaus, hartige pesto of een stevige ragù gaat erg goed met gnocchi.

Ons favoriete mini gnocchi recept is die waarbij we de mini gnocchi bakken en combineren met Pesto Rosso.

 

Recept Mini Gnocchi di Patate Pesto Rosso Grand'Italia

Probeer ook!