
Grand'Italia tomatensaus
Mmm pomodori: de heerlijke smaak van tomaat, rechtstreeks uit Italië
De lekkerste pastamaaltijden beginnen met een tomatensaus! Ga voor Tradizionale; met Italiaanse kruiden, Basilico; met het Italiaanse koningskruid basilicum, of Arrabbiata; dé extra pittige pastasaus.
Tomatensaus is de basis van talloze klassieke en moderne Italiaanse gerechten. Bij Grand’Italia maken we onze pastasauzen met liefde, zongerijpte tomaten en een handvol pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Of je nu kiest voor een traditionele Sugocasa, een pittige variant zoals Arrabbiata of een kruidige versie met Tradizionale pastasaus: onze tomatensauzen brengen je voor je gevoel direct naar Italië. Ontdek onze tomatensauzen en vind jouw favoriet voor elke pastamaaltijd.

De lekkerste pastamaaltijden beginnen met een tomatensaus! Ga voor Tradizionale; met Italiaanse kruiden, Basilico; met het Italiaanse koningskruid basilicum, of Arrabbiata; dé extra pittige pastasaus.
Tomatensaus is de basis van talloze klassieke en moderne Italiaanse gerechten. Bij Grand’Italia maken we onze pastasauzen met liefde, zongerijpte tomaten en een handvol pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Of je nu kiest voor een traditionele Sugocasa, een pittige variant zoals Arrabbiata of een kruidige versie met Tradizionale pastasaus: onze tomatensauzen brengen je voor je gevoel direct naar Italië. Ontdek onze tomatensauzen en vind jouw favoriet voor elke pastamaaltijd.
Welke pastasaus met tomaat kies jij? (15)
Arrabbiata: pittig Italiaans!
Hou je van een beetje pit? Dan is Arrabbiata pastasaus, onze versie van de pittige Italiaanse pastasaus, echt iets voor jou. Deze pastasaus is gemaakt met zongerijpte Italiaanse tomaten, lekker veel rode peper en peterselie, precies zoals je ‘m in Italië ook zou proeven. De naam arrabbiata betekent letterlijk ‘boos’, een knipoog naar het vurige karakter van dze pastasaus.
Perfect voor een snelle pittige pasta met penne, maar ook heerlijk als basis voor een spicy Italiaanse lasagne. Je vindt Grand’Italia Arrabbiata nu bij steeds meer supermarkten. Probeer ‘m ook en ontdek waarom deze saus een nieuwe favoriet is.

Wanneer gebruik je welke tomatensaus?
Wanneer gebruik je nu tomatenpuree, tomatenblokjes of een tomatensaus zoals onze Sugocasa?
Tomatenpuree
Is sterk geconcentreerde tomaat en intenser van smaak. Italianen voegen daarom tomatenpuree toe om een saus wat voller te maken. En dat is handig, want zo hoeft de saus dus minder lang in te koken.
Geen tijd om pastasaus zelf in te laten koken? Geen enkel probleem! Kies één van onze pastasauzen met tomaat. Deze hebben we tijdens de productie al helemaal ingekookt, zodat de volle structuur ontstaat.
Tomatenblokjes
Zijn kleine stukjes tomaat, inclusief het sap. Het is natuurlijk het aller lekkerst om verse tomaten zelf in blokjes te snijden en het geheel (inclusief het sap) vanaf de snijplank in de pan te doen. Hiermee behoud je de verse smaak van de tomaten. Alsof ze direct na het oogsten op je bord zijn beland.
Grand’Italia Sugocasa
Is een basissaus van ingrediënten waarvan de natuurlijke eigenschappen zijn behouden. We hebben hier dus naast tomaten in stukjes, tomatenconcentraat en wat kruiden niets extra’s aan toegevoegd. De authentieke smaak van een tomatenbasissaus, zoals de Italianen deze in hun eigen keuken ook maken, blijft hierdoor behouden. Zodra je de dop open draait komt de heerlijke geur van tomaat je al tegemoet.
Wil je met een paar simpele stappen een heerlijk Italiaans basisgerecht op tafel zetten, zonder dat je daarvoor uren in de keuken hoeft te staan? Hier vind je al onze Sugocasa recepten bij elkaar, zodat ook jouw keuken zich binnenkort vult met de heerlijke geur van tomaat!
