Traditionele Italiaanse pasta

Grand’Italia Tradizionali pasta (witte pasta) wordt geproduceerd in Italië

We maken onze Fusilli Tradizionali van semolina, ook wel tarwegries genoemd, afkomstig van harde tarwe (grano duro).

We maken onze traditionele Italiaanse pasta van semolina, ook wel tarwegries genoemd, afkomstig van harde tarwe (grano duro). Het gebruik van harde tarwe in de pasta geeft een stevige ‘al dente’ bite. Een belangrijk element in het maken van kwaliteitspasta is het malen van de tarwe. We malen daarom de tarwe voor 100% in Italiaanse molens, zodat we de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Benieuwd hoe dit proces eruit ziet? Bekijk hier de video: van veld tot vork!

Pasta Tradizionali is verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals de bekende spaghetti, populaire penne en mini varianten zoals de schelpvormige mini conchiglie. Naast deze traditionele witte pasta’s hebben we ook nog andere varianten in ons assortiment, zoals ei-pasta ‘all’Uovo’, Half Volkoren en volkoren pasta’s, en gevulde pasta’s.

Al onze traditionele Italiaanse pasta's (14)