
Ovensaus Lasagne
Geniet van de lekkerste lasagnes met de smaakvolle Grand’Italia Ovensaus Lasagne
Een goede saus maakt je lasagne! En Ovensaus Lasagne is de perfecte basis, waarmee je gemakkelijk die heerlijke lasagne op tafel tovert. De saus dankt de lekkere smaak aan de tomaten, en klassieke ingrediënten voor een lasagnesaus; wortel, ui, en Italiaanse lasagne kruiden als peterselie, basilicum en oregano.
- Gemaakt met tomaten, wortel, ui en Italiaanse kruiden
- Gemaakt volgens Italiaans recept – ‘Ricetta Italiana’
- Direct klaar voor gebruik & glutenvrij
- Perfecte saus voor lasagne
Verkrijgbaar in
Ingrediënten Ovensaus Lasagne
Ingrediënten Ovensaus Lasagne
- Tomatenpulp en tomatenconcentraat (75%)
- Water
- Groenten (9%) (wortel, ui)
- Zonnebloemolie
- Suiker
- Zout
- Kruiden (0,8%) (peterselie, basilicum, oregano, rozemarijn, tijm)
- Gemodificeerd maïszetmeel
- Natuurlijke aroma's
- Ui-extract
- GLUTENVRIJ
Voedingswaarden
per 100g
Voedingswaarden
per 100g- kJ 236
- Kcal 56
- Eiwitten 1,3g
- Koolhydraten 6,9g
- Waarvan suikers 5,3g
- Vetten 2,2g
- Waarvan verzadigde vetzuren 0,3g
- Vezels 1,9g
- Zout 1,0g
Bereidingswijze
Bereidingswijze
De Grand’Italia Ovensaus Lasagne is eenvoudig in gebruik, omdat het direct toegevoegd kan worden aan jouw recept voor lasagne. Voeg de Ovensaus Lasagne toe aan jouw favoriete verse ingrediënten, bijvoorbeeld paprika en courgette, en verwarm de lasagne saus voor ca. 3 min. Bouw vervolgens de lasagne op met laagjes lasagnebladen, Ovensaus Lasagne en Besciamella ovensaus.
Hoe lang moet lasagne in de oven? Hoe lang een lasagne precies in de oven moet hangt af van de overige ingrediënten die aan de saus en laagjes zijn toegevoegd. Doorgaans is 30-45 minuten oventijd op 180 graden voldoende om de lasagnebladen en ovensaus goed gaar te krijgen. Probeer bijvoorbeeld het Grand’Italia Ovensaus recept voor Lasagne Tradizionale, perfect voor het hele gezin! Met wat heerlijke verse ingrediënten, zoals wortel, gehakt, paprika en mozzarella, is dit het ultieme traditionele lasagne recept. Zet ‘m voor 30 min. in de oven en bak hem heerlijk goudbruin!
Ovensaus Lasagne over en wil je de saus bewaren? Na opening nog ca. 3 dagen houdbaar in de koelkast. Invriezen kan ook, tot +/- 3 maanden, in een goed afgesloten pot of bakje.
Over Ovensaus Lasagne
De klassieke ovensaus is gemaakt volgens Italiaans recept en zo bereid dat deze in de oven gemakkelijk de heerlijke smaak behoudt. Daarmee is de saus perfect voor de bereiding van diverse lasagne recepten. Met de speciale ovensaus komt iedere lasagne ovenschotel met precies de juiste structuur en smaak uit de oven.
Klassieke Italiaanse ovenschotels stammen uit Midden Italië, waarbij de oorsprong van lasagne een mijlpaal was in de geschiedenis van de Italiaanse ovenpasta. Destijds bestond lasagne voornamelijk nog uit laagjes deeg met een vulling van vlees of vis. Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om te variëren met de ingrediënten in een lasagne.
Welke saus voor lasagne? Wij hebben deze speciale Ovensaus Lasagne ontwikkeld, zodat je altijd geniet van de perfecte saus in een lasagne ovenschotel. Voeg jouw keuze voor een bechamelsaus toe en je hebt de perfecte combinatie van smaken en structuren voor jouw lasagne. Varieer en probeer zelf met verse ingrediënten als toevoeging op de smaakvolle lasagne saus en bereid gemakkelijk de lekkerste Italiaanse ovengerechten.