Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Fusilli met rucola en mozzarella Grand'Italia

Fusilli met rucola en mozzarella

Fusilli con rucola e mozzarella

Gemiddeld
20 min
575 kcal
Vegetarisch

Dit eenvoudige pastarecept volledig in kleuren van de Italiaanse vlag (groen, rood en wit) is heerlijk in zijn eenvoud. De klassieke tomaten basilicum pastasaus Basilico gaat goed samen met de frisse cherrytomaatjes en de romige mozzarellabolletjes.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Fusilli
    Product Fusilli Grand'Italia

    Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die wordt vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.

    Bekijk product
  • 400 g Pastasaus Basilico
    Product Basilico pastasaus Grand'Italia

    Deze pastasaus dankt deze klassieke smaak aan de 100% natuurlijke ingrediënten*; zongerijpte tomaten en het Italiaanse koningskruid basilicum.

    Bekijk product
  • 200 g cherrytomaten
  • 200 g mozzarellabolletjes
  • 140 g rucola

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 575
  • Eiwitten: 13,7
  • Koolhydraten: 79,4
  • Vetten: 16

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 minuten, voor een 'al dente' bite.
  2. Verwarm ondertussen de Basilico op laag vuur. Voeg de cherrytomaten toe en gaar mee.
  3. Schep de fusilli door de saus. Voeg de mozzarella en rucola toe, roer door en laat nog 1 minuut staan.
Buon appetito!

Tip van ons!

Dit pastarecept leent zich perfect voor een glutenvrije maaltijd. Je vervangt hiervoor enkel de Fusilli Tradizionali voor de Grand’Italia Fusilli Glutenvrij, en je kunt al genieten van een heerlijke glutenvrije pastamaaltijd.

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten