Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Fusilli met rucola en mozzarella
Fusilli con rucola e mozzarella
Dit eenvoudige pastarecept volledig in kleuren van de Italiaanse vlag (groen, rood en wit) is heerlijk in zijn eenvoud. De klassieke tomaten basilicum pastasaus Basilico gaat goed samen met de frisse cherrytomaatjes en de romige mozzarellabolletjes.
Ingrediënten
-
400 g Fusilli
Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die wordt vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.
Bekijk product400 g Pastasaus BasilicoDeze pastasaus dankt deze klassieke smaak aan de 100% natuurlijke ingrediënten*; zongerijpte tomaten en het Italiaanse koningskruid basilicum.
Bekijk product200 g cherrytomaten200 g mozzarellabolletjes140 g rucolaDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 575
- Eiwitten: 13,7
- Koolhydraten: 79,4
- Vetten: 16
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking, gedurende 7 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verwarm ondertussen de Basilico op laag vuur. Voeg de cherrytomaten toe en gaar mee.
- Schep de fusilli door de saus. Voeg de mozzarella en rucola toe, roer door en laat nog 1 minuut staan.
Tip van ons!
Dit pastarecept leent zich perfect voor een glutenvrije maaltijd. Je vervangt hiervoor enkel de Fusilli Tradizionali voor de Grand’Italia Fusilli Glutenvrij, en je kunt al genieten van een heerlijke glutenvrije pastamaaltijd.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.