Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta Napolitana
Spaghetti alla Napoletana
Makkelijk
20 min
Vegetarisch
Proef de smaak van Italië met deze heerlijke pasta napolitana! De klassieke tomatensaus uit Napels, verrijkt met subtiele knoflook en de verse, natuurlijke smaak van Sugocasa, maakt deze spaghetti een waar Italiaans feestje. Eenvoudig en puur – dit gerecht wil je iedere week op het menu!
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Spaghetti all’Uovo
Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Spaghetti all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.
Bekijk product690 g Sugocasa AglioSugocasa Aglio dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De knoflook geeft deze basis tomatensaus een extra smaakvolle touch.
Bekijk product1 stuk ui (gesnipperd)2 tenen knoflook (fijngesneden)50 g Parmezaanse kaas (geraspt)olijfolieverse basilicumDirect in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Fruit de ui en knoflook in olie in een braadpan.
- Voeg de Sugocasa Aglio toe. Roer goed door en laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes pruttelen.
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 8 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Giet de pasta af en meng met de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met Parmezaanse kaas en basilicum.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.