Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta rode pesto en kip
Pasta Pesto Rosso e pollo
Deze pasta met rode pesto is een ware smaakexplosie! De tagliatelle wordt omhuld met een rijke, aromatische pesto rosso, gemaakt van zongedroogde tomaten en Pecorino Romano, gecombineerd met malse kip en frisse rucola. Een heerlijk gerecht dat de perfecte balans biedt tussen kruidig, romig en fris. Rucola heeft een wat nootachtige smaak en combineert goed met veel pastagerechten. Het zorgt voor een lekker knapperig accent. Makkelijk te maken, vol van smaak en ideaal voor een avond genieten!
Ingrediënten
-
400 g Tagliatelle all’Uovo
Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Tagliatelle all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.
Bekijk product180 g Rode pestoPesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk product400 g kipfilet (in stukjes)200 g rucolaolijfoliepeper en zout naar smaakDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 915
- Eiwitten: 45
- Koolhydraten: 75
- Vetten: 47
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 7 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet lichtbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster de pijnboompitten lichtbruin.
- Schep de pesto en daarna de kip door de pasta. Garneer de pasta met de pijnboompitten en rucola.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.