Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Gnocchi met gegrilde groenten Grand'Italia

Mini Gnocchi met gegrilde groenten

Mini Gnocchi con verdure grigliate

Makkelijk
30 min
744 kcal
Notenvrij

Altijd al eens gnocchi willen proberen, maar weet je niet hoe je dit product het beste kunt gebruiken? Probeer dan eens dit recept voor 2-3 personen, waarbij we de Gnocchi eerst even kort voorkoken, waarna de kleine Gnocchi knapperig worden gebakken. De in knoflookolie gegrilde groenten geven het recept nog wat extra smaak.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 800 g Mini Gnocchi di Patate
    Product Mini Gnocchi di Patate Grand'Italia

    Grand’Italia Mini Gnocchi di Patate wordt gemaakt van 85% aardappel en 13% bloem. Daarmee zijn deze kleine Italiaanse aardappel knoedels een heerlijk alternatief voor pasta, aardappels of rijst.

    Bekijk product
  • 690 g Sugocasa Verdure
    Product Sugocasa Verdure Grand'Italia

    Sugocasa Verdure dankt de lekkere tomatensmaak aan de verse tomaten die binnen 48 uur van het veld in de saus verwerkt zijn. De gegrilde paprika en courgette geven deze basis tomatensaus een extra touch en rokerige smaak.

    Bekijk product
  • 125 g spekblokjes
  • 1 courgette (in blokjes)
  • 1 aubergine (in blokjes)
  • 2 tenen knoflook (geperst)
  • 1 bol mozzarella
  • olijfolie

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 744 kcal
  • Eiwitten: 26,8g
  • Koolhydraten: 106,9g
  • Vetten: 21,6g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de knoflook met wat olijfolie. Verdeel de blokjes aubergine en courgette over een bakplaat met bakpapier, bestrijk met de knoflookolie en gril 20 minuten in de oven.
  3. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Kook de mini gnocchi 1 minuut en giet af.
  4. Verhit vervolgens een diepe koekenpan en bak de gerookte spekblokjes in 5 minuten krokant. Voeg vervolgens de mini gnocchi toe en bak in 10-12 minuten knapperig.
  5. Voeg vervolgens de Sugocasa Verdure en de gegrilde groente toe.
  6. Verdeel de mini gnocchi over de borden, scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de mini gnocchi.
Buon appetito!

Tip van ons!

Extra lekker met verse blaadjes basilicum als garnering!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten