Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pastasalade met avocado, ricotta en gegrilde paprika
Insalata di pasta con ricotta, avocado e peperone grigliato
Makkelijk
15 min
460 kcal
Vegetarisch
Geniet van een frisse pastasalade met avocado, ricotta en gegrilde paprika. De dressing blijft heerlijk in de groeven van de Fusilli Tricolori zitten, zodat elke hap extra lekker smaakt! Blijft er wat over? Bewaar de pastasalade lekker voor de volgende dag. Ideaal als lunch bijvoorbeeld.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Fusilli Tricolore
Bij Grand’Italia maken we de Fusilli Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij Grand’Italia maken we de Penne Tricolori van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze worden gemaakt van kwaliteitsgraan dat we vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen. Spinazie en tomaat geven de vormpjes de vrolijke kleuren.
Bekijk product1 avocado0.5 citroenolijfolie125 g gegrilde paprika (in stukjes)100 g ricotta85 g rucolapeper en zoutDirect in je mandje bij:
Voedingswaarde
- Kcal: 460 kcal
- Eiwitten: 13,5g
- Koolhydraten: 54,6g
- Vetten: 19g
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 6 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Snijd de avocado in dunne plakjes en de gegrilde paprika in stukjes.
- Knijp de citroen uit. Mix het sap met een scheut olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Giet de pasta af en spoel af met koud water. Meng de dressing door de pasta.
- Voeg de avocado, gegrilde paprika, ricotta en rucola toe en meng het geheel tot een frisse salade.
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.