Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Recept Linguine pasta pesto Grand'Italia

Linguine pasta pesto

Linguine alla Genovese

Makkelijk
30 min
630 kcal
Vegetarisch

Deze linguine pasta pesto is een ware smaakbeleving! De linguine wordt op klassieke wijze gecombineerd met een heerlijke pesto. Voeg een beetje liefde toe en je hebt een eenvoudig, maar smakelijk gerecht dat de essentie van de Italiaanse keuken vastlegt.

Scherm aan tijdens koken

Ingrediënten

Voor hoeveel personen ga je koken?
  • 400 g Linguine all’Uovo
    Product Linguine all'Uovo Grand'Italia

    Bij Grand’Italia maken we onze eierpasta van pastabloem van harde tarwe, ook wel semolina genoemd, voor een pasta met een stevige bite. De Linguine all’Uovo heeft een volle smaak door het gebruik van 100% verse vrije uitloopeieren.

    Bekijk product
  • 180 g Pesto alla Genovese
    Product Pesto alla Genovese Grand'Italia

    Pesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Grand’Italia Pesto alla Genovese dankt de herkenbare smaak aan de Italiaanse basilicum van de beste kwaliteit, Italiaanse kaas (Grana Padano DOP) en pijnboompitten.

    Bekijk product
  • 2 vastkokende aardappelen
  • 200 g sperziebonen

Direct in je mandje bij:

Voedingswaarde

  • Kcal: 630 kcal
  • Eiwitten: 17g
  • Koolhydraten: 85g
  • Vetten: 23g

Bereidingswijze

Scherm aan tijdens koken
  1. Schil de vastkokende aardappelen en snijd ze in plakjes. Maak de sperziebonen schoon.
  2. Breng de aardappelen aan de kook en voeg na 5 minuten de sperziebonen toe. Kook nog ca. 5 minuten tot de aardappelen en sperziebonen gaar zijn. Laat uitlekken in een vergiet.
  3. Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking, gedurende 4 minuten, voor een 'al dente' bite. Bewaar een beetje kookvocht.
  4. Schep de Pesto alla Genovese in een grote schaal en roer er 3 tot 4 el van het pastakookvocht door.
  5. Schep de linguine, aardappelen en sperziebonen door de pesto. Garneer eventueel met basilicum.
Buon appetito!

Heeft het gesmaakt?

Laat je mening horen!

Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.

Thuis in Italië

Bekijk alle berichten
Recept Spaghetti Carbonara Grand'Italia

Italiaanse recepten

Italië staat bekend om haar rijke culinaire erfgoed, waar elk gerecht...