Bewaarde recepten
Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Inloggen of maak een account aan.
Pasta Pesto Rosso
Pasta Pesto Rosso
Makkelijk
25 min
Vegetarisch
Heb je wel eens Pasta Pesto Rosso geprobeerd? De Grand’Italia Pesto Rosso is onder andere gemaakt van zongedroogde tomaten, pecorino en cashewnoten. Daar hoef je nog maar een paar ingrediënten aan toe te voegen voor een heerlijke pasta pesto rosso.
Scherm aan tijdens koken
Ingrediënten
Voor hoeveel personen ga je koken?
-
400 g Pipe Rigate
Bij Grand’Italia maken we de Pipe Rigate Tradizionali van 100% kwaliteitsgraan, die wordt vermalen tot semolina in Italiaanse molens om de kwaliteit van het pastabloem te garanderen.
Bekijk product180 g Rode pestoPesto is een bekende smaakmaker uit de authentieke Italiaanse keuken. Onze rode pesto wordt volgens traditioneel Italiaans recept bereid, met zongerijpte tomaten voor een heerlijke tomatensmaak.
Bekijk product400 g cherrytomaten150 g zwarte olijvenverse basilicum (gescheurd)100 g Parmezaanse kaas (geraspt)Direct in je mandje bij:
Bereidingswijze
Scherm aan tijdens koken- Kook de pipe rigate volgens de aanwijzigingen op de verpakking, gedurende 10 minuten, voor een 'al dente' bite.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tros cherrytomaten in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Gril de tros cherrytomaten ca. 10 minuten.
- Meng de pasta met de rode pesto. Voeg vervolgens de zwarte olijven en de helft van de tros cherrytomaten (zonder takjes) toe en meng. Bewaar de andere helft cherrytomaten voor de garnering.
- Verdeel de pasta over de borden en garneer met een trosje cherrytomaten, vers geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes gescheurde basilicum.
Tip van ons!
Lekker met (vegetarische) kipstukjes!
Heeft het gesmaakt?
Laat je mening horen!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Inloggen of maak een account aan.