Graag tips en Italiaanse recepten ontvangen? Mis 'm dan niet, onze nieuwsbrief! Meld je nu aan.

CAPRI: Het prachtige Italiaanse jet set eiland

Capri is een klein en bijzonder mooi vulkanisch eiland met prachtige uitzichten over de baai van>

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >
Terug naar tips

Ontdek de leukste reisgids over Rome

De wereldberoemde bestseller ‘Eten, bidden, beminnen’ van Elizabeth Gilbert gaat over een zoektocht naar geluk. Uiteraard hoort daar een kennismaking met la dolce vita in Rome bij. In het boek wordt Elizabeth voorgesteld aan de in Rome geboren en getogen levensgenieter Luca Spaghetti. Hij neemt haar mee naar de mooiste plekjes en verborgen schatten die hij vervolgens heeft beschreven in een reisgids.

Luca Spaghetti vertelt in zijn gids ‘Vriendschap in Rome – de leukste reisgids door het Rome van Eten, bidden, beminnen’ over zijn jeugd en over de tradities van de stad. Hij laat je niet alleen de mooiste plekjes zien, maar hij vertelt ook over de Italiaanse keuken, geeft restauranttips en beschrijft achtergronden van de hipste hotspots. Hij vertelt over opmerkelijke geheimen, kunstwerken en mysterieuze plekken in de eeuwige stad.

Met deze reisgids doorkruis je niet alleen Rome, maar ook het leven van Luca. Van de lange zondagen uit zijn jeugd vol heerlijke pastagerechten tot de filmopnames van ‘Eten, bidden, beminnen’ die zijn leven voorgoed veranderden. Inderdaad, de leukste reisgids van Rome.

Terug naar tips