Ingrediënten
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tortellini ai Formaggi is een gevulde pasta, gemaakt van pastadeeg met vrije uitloopeieren en een vulling van Italiaanse kaas en ricotta.
-
-
Voedingswaarden
-
Energie
435kcal
-
Koolhydraten
45g
-
Eiwitten
20g
-
Vetten
17g
-
Vezels
6g
Bereidingswijze Tortellini in brodo rosso
-
Stap 1
Verhit de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de ui en knoflook 1 min. Voeg de suiker toe. Roer goed en laat 5 min. op zacht vuur karamelliseren.
-
Stap 2
Voeg de rode wijn, bouillon, peen, prei, bleekselderij en de tortellini toe en laat ca. 15 min. zachtjes koken tot de tortellini al dente is.
-
Stap 3
Verdeel de soep over 4 kommen en rasp er de Parmezaanse kaas over. Bestrooi met oregano.