Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Farfalle met ui en spinazie

Farfalle con cipolla e spinaci

Kooktijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi
Vegetarisch

Terug naar de receptenzoeker

Farfalle met ui en spinazie

Farfalle con cipolla e spinaci

Kooktijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Vegetarisch

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi
Vegetarisch

Ingrediënten

400 gram Grand'Italia Farfalle
400 gram Grand'Italia Formaggio Saus
2 uien, in ringen gesneden
400 gram verse spinazie
1 scheutje olijfolie
1 snufje peper en zout

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Fruit intussen de uiringen in een scheut olijfolie.

Stap 2

Voeg de spinazie toe en bak deze mee totdat deze voor de helft is geslonken. Voeg de formaggiosaus toe, breng aan de kook en zet het vuur laag.

Stap 3

Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat het geheel nog 1 minuut intrekken.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst