Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Pasta met tomatensaus, rucola en ricotta

Pasta Italia

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi
Vegetarisch

Terug naar de receptenzoeker

Pasta met tomatensaus, rucola en ricotta

Pasta Italia

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Vegetarisch

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi
Vegetarisch

Ingrediënten

500 gram Grand'Italia Penne Rigate
1 fles Grand'Italia Sugocasa Tradizionale
80 gram rucola
250 gram ricotta kaas

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.

Stap 2

Verwarm ondertussen de sugocasa (volgens de aanwijzing op de verpakking). Giet de pasta af en meng deze samen met de Parmezaanse kaas door de saus. Bewaar voor elk bord 2 à 3 eetlepels saus voor de garnering.

Stap 3

Maak drie lange stroken (zoals de Italiaanse vlag!) met de (koude) rucola, de (koude) ricotta en uiteindelijk met de extra lepels (warme) saus.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst