Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Fusilli met Bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes

Fusilli alla Bolognese con rucola e boconcini

Kooktijd: 10 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Terug naar de receptenzoeker

Fusilli met Bolognesesaus, rucola, cherrytomaatjes en mozzarellabolletjes

Fusilli alla Bolognese con rucola e boconcini

Kooktijd: 10 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 10 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten

400 gram Grand'Italia Fusilli
400 gram Grand'Italia Bolognese Saus
200 gram cherrytomaatjes
200 gram Mozzarellabolletjes
150 gram rucola
1 snufje zout

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Breng intussen de Bolognesesaus aan de kook.

Stap 2

Zet het vuur lager, voeg de cherrytomaatjes toe en laat ze meesudderen. Giet de pasta af zodra deze gaar is en en meng er de Bolognesesaus door.

Stap 3

Voeg de mozzarellabolletjes en de rucola toe, roer alles even door elkaar en laat de smaken nog 1 minuut intrekken. Garneer eventueel met verse basilicum.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst