Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Fusilli met Italiaanse spek en bonen

Fusilli con pancetta e fagioli

Kooktijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: antipasti

Terug naar de receptenzoeker

Fusilli met Italiaanse spek en bonen

Fusilli con pancetta e fagioli

Kooktijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: antipasti

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 20 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: antipasti

Ingrediënten

400 gram Grand'Italia Fusilli
200 gram Pancetta (Italiaanse spek)
150 gram witte bonen
1 laurierblad
2 teentjes knoflook
1 wortel
1 bleekselderij stengel
1 l kippenbouillon
1 theelepel fijngehakte tijm

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de pasta (1 liter per 100 gram pasta). Snijd de wortel, knoflook en bleekselderij in kleine stukjes.

Stap 2

Verhit olijfolie in een pan en bak het spek met de groenten.Voeg de knoflook en laurier toe. Schenk de bouillon erbij en laat het geheel ca. 5 minuten inkoken.

Stap 3

Kook de Fusilli volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Verdeel de pasta met het spek, de groenten en de saus over de borden en garneer met fijngehakte tijm.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst