Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met kip en Funghi Porcini saus

Tagliatelle con pollo e salsa di Funghi Porcini

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met kip en Funghi Porcini saus

Tagliatelle con pollo e salsa di Funghi Porcini

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten

400 gram Grand'Italia Tagliatelle all'uovo
2 potten Grand'Italia Funghi Porcini
400 gram kipfilets
200 gram broccoli
1 Ui
200 gram champignons
3 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de pasta (1 liter per 100 gram pasta). Snijd de kipfilet in smalle reepjes en snijd de broccoli en champignons in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 minuten beetgaar. Bak de kip met champignons goudbruin in olijfolie.

Stap 2

Verwarm de Funghi Porcini saus.

Stap 3

Kook de Tagliatelle volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Voeg de saus en de groenten toe en verdeel het geheel over de borden.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst