Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met spek, room en kaas

Tagliatelle alla Carbonara

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Terug naar de receptenzoeker

Tagliatelle met spek, room en kaas

Tagliatelle alla Carbonara

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten

400 gram Grand'Italia Tagliatelle all'uovo
1 pot Grand'Italia Carbonara
150 gram Pancetta (Italiaanse spek)
100 gram Parmezaanse kaas
1 Ui
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels truffelolie
1 snufje peper en zout

Bereidingswijze

Stap 1

Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de pasta (1 liter per 100 gram pasta). Snijd de Pancetta en het uitje in stukjes en rasp de Parmezaanse kaas.

Stap 2

Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de pancetta met ui. Voeg de Carbonara saus toe en verwarm het geheel.

Stap 3

Kook de Tagliatelle volgens de instructie op de verpakking beetgaar. Laat de Tagliatelle uitlekken, doe een paar eetlepels truffelolie en de saus erdoor en garneer het geheel met Parmezaanse kaas.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst