Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Raviolisalade

Insalata con ravioli e piselli

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: antipasti
Vegetarisch

Terug naar de receptenzoeker

Raviolisalade

Insalata con ravioli e piselli

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: antipasti

Vegetarisch

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: antipasti
Vegetarisch

Ingrediënten

2 pakken Grand'Italia Ravioli Mezzaluna
150 gram peultjes
200 gram broccoli
4 Uien
100 gram sla
65 gram walnoten
2 eetlepels walnotenolie
150 gram doperwten

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Neem de ravioli met een schuimspaan uit het water, spoel af onder koud water, laat uitlekken en doe in een kom.

Stap 2

Breng opnieuw water aan de kook. Kook de peultjes, erwten en broccoli ca. minuten beetgaar.

Stap 3

Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Voeg de groenten toe aan de ravioli samen met stukjes ui, sla en walnoot. Schenk eventueel de walnotenolie erover bij het serveren.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst