Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Gestoofde kabeljauw met paprika

Baccalà al vapore con peperoni

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Terug naar de receptenzoeker

Gestoofde kabeljauw met paprika

Baccalà al vapore con peperoni

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 25 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten

1 pot Grand'Italia Peperoni (gegrilde paprika's)
600 gram kabeljauwfilets
100 ml witte wijn
1 Ui
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel paprikapoeder
8 zwarte olijven
2 theelepels fijngehakte tijm
1 snufje peper en zout

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de paprika` s erdoor en smoor ze afgedekt circa 3 minuten.

Stap 2

Voeg de paprikapoeder met de tijm en olijven erdoor en verwarm het geheel nog circa 3 min.

Stap 3

Vet een lage ovenschaal in met olijfolie. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper en leg de vis in de ovenschaal. Schep het paprikamengsel erover. Schenk de wijn op de bodem een schuif de schaal in het midden van de oven en laat de vis in circa 15 min. gaar worden.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst