Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Calzone met gerookte zalm

Calzone con salmone affumicato

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Terug naar de receptenzoeker

Calzone met gerookte zalm

Calzone con salmone affumicato

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 30 minuten
Aantal personen: 4
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten

200 gram zalm
4 eetlepels olijfolie
100 ml room
3 Uien
50 gram Parmezaanse kaas
150 gram veldsla
1 pak pizzadeeg

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 225°C. Bereid het pizzadeeg volgens de instructie op de verpakking en voeg de kaas door het pizzadeeg. Verdeel het deeg over 2 gelijke delen en rol ze uit tot 2 cirkels van ca. 20 cm in diameter.

Stap 2

Bestrijk de deeglappen met de room. Snijd de uitjes in stukken en verdeel deze met de zalm en de veldsla over de lappen deeg. Besprenkel met wat olijfolie. Vouw de ronde lappen dubbel en druk deze met de toppen van de vingers tegen elkaar.

Stap 3

Bak de dubbelgevouwen Calzone in ca. 15 minuten in de oven krokant bruin.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst