Salade van aubergine, mozzarella en tomaat

Insalata caprese op z’n zuidelijkst >

Lekkere recepten met LA ZUCCA

Bekijk hier onze special met leuke kooktips en lekkere recepten met de seizoensgroente pompoen! >

Scrocchiette Rosmarino

Italiaanse toast met rozemarijn, los te serveren bij antipasti of heerlijk belegd met Pecorino >
Terug naar de receptenzoeker

Pipe rigate met Bolognesesaus, champignons en doperwten

Pipe rigate alla Bolognese con funghi e piselli

Kooktijd: 10 minuten
Aantal personen: 6
Soort gerecht: secondi

Terug naar de receptenzoeker

Pipe rigate met Bolognesesaus, champignons en doperwten

Pipe rigate alla Bolognese con funghi e piselli

Kooktijd: 10 minuten
Aantal personen: 6
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen Eten met vrienden
Ingrediënten Bereidingswijze Allergenen

Kooktijd: 10 minuten
Aantal personen: 6
Soort gerecht: secondi

Ingrediënten

600 gram Grand'Italia Pipe Rigate
600 gram Grand'Italia Bolognese Saus
225 gram champignons
300 gram diepvriesdorperwten
1 scheutje olijfolie
1 snufje zout

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen in 2 minuten de champignons in een pan met een scheut olijfolie.

Stap 2

Voeg de Bolognesesaus en de (bevroren) doperwten toe. Breng de saus aan de kook en zet het vuur lager.

Stap 3

Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.

Sommige mensen hebben te maken met een voedselallergie en zijn allergisch voor bijvoorbeeld koemelk, kippenei, noten of sesamzaad. Grand’Italia heeft speciaal voor deze mensen voor het gehele assortiment een allergenen lijst opgesteld. In deze lijst is makkelijk te zien of een product allergenen bevat waar je allergisch voor bent.

Download de lijst